Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

PR-Avondwedstrijd bij de BAV, 43 PR’s verbroken

Eindelijk was het zover na maanden van voorbereiden, de PR-Avondwedstrijd (21 en 22 april) voor de BAV pupillen. Eerst een wedstrijd op zaterdagavond, daarna film kijken en overnachten in het clubgebouw. Afgerond met een training op zondagochtend.

De eerste kinderen waren zaterdag thuis niet meer te houden en kwamen een half uurtje voor aanvang al aan. Om 16:00 uur was iedereen aanwezig en kon het feest beginnen. Eerst pasta eten en dan om 18.15 uur begon de wedstrijd met de onderdelen: sprint, verspringen, kogelstoten, balwerpen en de afsluitende lange afstand.

De regen gooide roet in het eten, door de chronoloog versneld af te werken volgden alle onderdelen elkaar snel op. Om 21.00 uur was alles afgelopen en hebben we nog twee leuke films gekeken voordat de kinderen en begeleiding met z’n allen in de kantine gingen slapen. Slapen, ja, dat doen we niet, was het motto. Tegen half twee was het toch echt nodig om te slapen, want de volgende ochtend stond er nog de afsluitende training op het programma. Eerst om 9.00 uur met z’n allen ontbeten. Daarna volgde de training. Het weekend werd afgesloten met het uitdelen van de prestatiekaarten en de PR Challenge medailles.
Dit weekend is medemogelijk gemaakt door de sponsors: Albert Heijn, COOP en Audivio, onze dank hiervoor.